Tanácsadás

Ez az oldal az Ön problémáinak megoldása érdekében született. Itt azonnal tanácsot kaphat, mit kell tennie, megnyithat nehezen található dokumentumokat, vagy éppen megtalálhatja azt az embert, aki segíteni tud.

  • Tanácsadó szolgáltatásunk a nap 24 órájában várja kérdését.
  • Tartalom áruházunkban szerzői műveket értékesítünk.
  • Segítség közvetítő oldalunkon beírhatja, milyen extra szolgáltatásra van szüksége.

A Gyorstanács Szolgáltatást azért hoztuk létre, mert magunk is gyakran szorulunk segítségre. Nem tudjuk a választ, vagy bizonytalanok vagyunk egyes kérdésekben, amelyekre azonban azonnal kellene a megoldás.
Egyik barátom hívott fel tegnap, s kérdezte, milyen mélyen ültesse a salátamagokat, mert éppen veteményez – életében először, s kinn van a kertben. Nekem a minap arról kellett sürgős felvilágosítás, mennyiért lehet eladni a nagymama lakását haszonélvezettel, mivel hogy erről tárgyalt éppen a családi tanács, és nem tudtunk a döntéshez továbbmenni. A fiam pedig egy trigonometriai egyenletet volt képtelen megoldani, pedig másnapra volt feladva. Egészségügyi problémával is gyakran hívnék fel valakit, de a gyerekorvosunk még a mobilszámát se adja meg, az ügyeleten pedig nem adnak választ telefonon még a legegyszerűbb kérdésekre sem. Arról nem is beszélve, milyen jól jönne egy szakértő, amikor éppen fel akarnak mondani a munkahelyünkön, éppen betoppan egy adóellenőr, vagy éppen belénk jöttek az autósztrádán. A családi problémák (válás, erőszak, gyereknevelés) is mindig este jönnek elő, amikor nincs kihez fordulni.

Mind megannyi helyzet, amely végül is megoldódik, de gyakran sokkal jobban, ha a döntésünknél egy szakértő is mellettünk áll, ha kérdéseinkre azonnal megkapjuk a választ. Ebben kívánunk segíteni: hívja a +361- 341-5102-es telefonszámot!

Reklám

Elérhetőségünk

Szakreferenseink ezen a vezetékes számon várják hívását:

 

+361 341 5102